Selecteer een pagina

Word ook een Powerduo! De constante stroom van informatie door mails, twitter, facebook en de behoefte of eis om constant ‘bij te blijven’ vraagt om een andere manier van werken. Het nieuwe werken, geavanceerde informatiesystemen en overload aan informatie vereisen een andere aanpak. Daarnaast verdient brainstormen, overleg over nieuwe plannen, monitoren van projecten en planning natuurlijk ook een vaste plaats binnen jullie werkstructuur. Leer in deze coaching meer uit de samenwerking tussen manager en assistent te halen. Als duo werk je op basis van heldere afspraken waarin ieder zijn of haar eigen rol heeft en elkaar kan aanvullen. Kies voor effectief, efficiënt en vooral relaxed werken met Getting Things Done.

Voor wie: managers en assisting professionals, (denk aan managers + assistenten/backoffice management, marketing, communicatie, administratie, HR, projecten, sales)

Vorm: tweedaagse 1-op-2-coaching met aansluitend telefonische coaching.

Bij elke coaching/training hoort onder andere het trainingsboek, het boek ‘Elke dag je hoofd en inbox leeg’ en kernkaarten. Daarnaast krijg je exclusief toegang tot de Meereffect Kennisbank en indien van toepassing Outlook instructievideo’s. De coaching wordt opgevolgd door een traject van ondersteunende mails.

TERUG