Coaching Powerduo

Word ook een Powerduo! De constante stroom van informatie en de behoefte of eis om constant ‘bij te blijven’ vraagt om een andere manier van werken. Daarnaast verdient brainstormen, monitoren van projecten en planning een vaste plaats binnen jullie werkstructuur. Met een brown paper sessie leer je meer uit de samenwerking te halen. Zodat je als duo op basis van heldere afspraken werkt waarin ieder zijn of haar eigen rol heeft en elkaar kan aanvullen. Kies voor effectief, efficiënt en vooral relaxter werken met Getting Things Done.

Voor wie: managers en assisting professionals (managers + assistenten/backoffice management, marketing, communicatie, administratie, HR, projecten, sales).

Vorm: tweedaagse 1-op-2-coaching met aansluitend telefonische coaching.

Bij elke coaching/training hoort een uitgebreide set aan trainingsmaterialen inclusief het boek Getting things done van David Allen.  Daarnaast krijg je exclusief toegang tot de digitale leeromgeving van Meereffect met onder andere implementatievideo’s. De coaching wordt opgevolgd door een traject van ondersteunende mails

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Ik bel je graag terug!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Ik bel je graag terug!