Evaluatie & optimalisatie workshop

Online 1-op-1 begeleiding en specifiek afgestemd op jouw persoonlijke vragen! Vooraf vul je een zelfevaluatie in. Op deze manier kunnen we van tevoren bepalen waar ik je het beste mee kan helpen.

Tijdens de workshop ga je samen met mij aan de slag met het herhalen van de kennis uit de GTD Level 1 training. Afhankelijk van waar je het meest tegenaan loopt ga je aan de slag met de Vijf stappen van GTD, kijk je naar je Eerstvolgende Acties, contexten en lijsten en naar andere aspecten uit de Level 1 training. Samen plan je nieuwe acties in waarmee je GTD echt goed op de rit krijgt, juist die aspecten waar je nog moeite mee hebt.

Aan het einde van de workshop ken je niet alleen de principes van Getting Things Done, maar heb je alle blokkades uit de weg geruimd zodat je het daadwerkelijk in je eigen werkomgeving toe kunt passen. Je maakt nu een frisse start!

De online Evaluatie- en Optimalisatieworkshop duurt totaal 3 uur (verdeeld over 2 sessies) en is gericht op de praktijk en op het zelf aan de slag gaan. Ik zal je begeleiden bij het verder inrichten en optimaliseren van jouw Getting Things Done systeem.

Wil je meer weten? Ik maak graag een afspraak!