Evaluatie & optimalisatie

Een opfrisser van je eerder gevolgde GTD-training. 1-op-1 begeleiding en specifiek afgestemd op jouw persoonlijke vragen! Vooraf vul je een zelfevaluatie in. Op deze manier kunnen we van tevoren bepalen waar ik je mee kan helpen.

Tijdens de training wordt je kennis uit de GTD Level 1 training opgefrist. Afhankelijk van waar je het meest tegenaan loopt ga je aan de slag met de Vijf stappen van GTD, kijk je naar je Eerstvolgende Acties, contexten en lijsten en naar andere aspecten uit de Level 1 training. Samen plan je nieuwe acties in waarmee je GTD echt goed op de rit krijgt, juist die aspecten waar je nog moeite mee hebt.

Aan het einde van de training zijn de principes van Getting Things Done opgefrist en heb je alle blokkades uit de weg geruimd zodat je het daadwerkelijk in je eigen werkomgeving toe kunt passen.

Je kunt kiezen voor online of live.

  1. online: De Evaluatie- en Optimalisatieworkshop duurt totaal 3 uur (verdeeld over 2 sessies) en is gericht op de praktijk en op het zelf aan de slag gaan. Ik zal je begeleiden bij het verder inrichten en optimaliseren van jouw Getting Things Done systeem.
  2. live: de Evaluatie- en Optimalisatie in 1 live sessie van een dagdeel van 4 uur. Naast het optimaliseren van jouw Getting Things Done Systeem extra aandacht voor de andere aspecten van je werkomgeving.

Wil je meer weten? Ik maak graag een afspraak!