Inspiring GTD® Break

Door uit je werkomgeving te zijn geef je jezelf de mogelijkheid optimaal te focussen op de coaching. Je creëert tijd om je plannen voor de toekomst helder te maken. Eerdere deelnemers ervaren dat een externe plek een enorme concentratieboost geeft; juist door de bijzondere omgeving en accommodatie wordt de coaching een beleving.

Buiten de coachingsuren kun je iets van de omgeving zien, een sportieve activiteit plannen of relaxed doorbrengen in de sfeervolle accommodatie. Kies voor een stijlvolle B&B of hip boetiekhotel.

Na afloop van de training beschik je over een complete projectenlijst, een overzicht van je rollen en verantwoordelijkheidsgebieden en heb je kennis van het Natuurlijk Planningsmodel. Door echt tijd vrij te maken voor de coaching krijg je volledige grip op je werkleven. En je bent geïnspireerd en helemaal opgeladen door je verblijf op een relaxte plek!

Locaties Nederland: Aan zee in Noordwijk (met lunch in een van de leukste beachclubs van Nederland), in het groen op de Utrechtse Heuvelrug (een statig jachthuis) of in een origineel vakwerkhuis in de heuvels van Zuid-Limburg. Alle locaties zijn eerder door deelnemers getest. Waar word jij optimaal geïnspireerd?

Locaties buitenland:

In een bijzondere B&B in Puglia (Italië) combineer je dagdelen coaching met het avontuur in de stad. Het barokke centrum van de zuidelijke stad Lecce is een feest.

Programma

  • Dag 1 aankomst en introductie GTD
  • Dag 2 coaching + rondleiding in sfeervolle binnenstad Lecce – Puglia
  • Dag 3 coaching + Italiaanse maaltijd in Masseria
  • Dag 4 afronding en terugvlucht

Wil je meer weten? Ik maak graag een afspraak!