Inspiring GTD® Break

Door uit je werkomgeving te zijn geef je jezelf de mogelijkheid optimaal te focussen op de coaching. Je creëert tijd om je plannen voor de toekomst helder te maken. Eerdere deelnemers ervaren dat een externe plek een enorme concentratieboost geeft; juist door de bijzondere omgeving en accommodatie wordt de coaching een beleving.

Kies voor GTD® VIP of GTD® VIP Plus. Na afloop van de Plustraining beschik je over een complete projectenlijst, een overzicht van je rollen en verantwoordelijkheidsgebieden en kun je werken met het Natuurlijk Planningsmodel. Door echt tijd vrij te maken voor de coaching krijg je volledige grip op je werkleven. En je bent geïnspireerd en helemaal opgeladen door je verblijf op een relaxte plek!

 

Locaties Nederland:  Aan zee in Noordwijk (met lunch in een van de leukste beachclubs van Nederland), in het groen op de Utrechtse Heuvelrug (een statig jachthuis) of in een origineel vakwerkhuis in de heuvels van Zuid-Limburg. Je overnachting is in designhotel of B&B. Alle locaties zijn door deelnemers getest. Waar gaat je voorkeur naar uit?

Locaties buitenland: Puglia (Italië) of Algarve (Portugal)

 

Een bijzondere stads-B&B in Puglia (Zuid-Italië)

Programma

  • Dag 1 Aankomst en introductie GTD
  • Dag 2 Coaching + rondleiding in sfeervolle barokstad Lecce – Zuid-Italië
  • Dag 3 Coaching + kookworkshop in originele Masseria
  • Dag 4 Afronding coaching

De coaching vindt plaats in een ensuite-kamer van de B&B. Je logeert in je eigen comfortabele kamer met badkamer en gebruikt het ontbijt (in het seizoen) op het dakterras. De Nederlandse eigenaresse van deze B&B kent alle ‘hidden gems’ in de buurt waardoor je Puglia intens beleeft tijdens je coaching en verblijf!

 

Een unieke Casa in de Algarve met uitzicht op zee

Programma

  • Dag 1 Aankomst en introductie GTD
  • Dag 2 Coaching + rondleiding in historische vissersplaats Tavira
  • Dag 3 Coaching + kies voor de eilandmodus op 1 van de idyllische eilanden van de Algarve
  • Dag 4 Afronding coaching

De coaching vindt plaats in een penthouse met een groot terras. Je logeert in je eigen comfortabele suite met badkamer en gebruikt het ontbijt (in het seizoen) in de tuin. Ontspan in het ritme van het authentieke Portugese leven in deze casa (met zwembad) omringd door sinaasappelboomgaarden.

 

Vorm: Een coaching van 3 – 5 dagen, inclusief overnachting in je eigen comfortabele kamer met badkamer op een inspirerende locatie in binnen- of buitenland. In het programma is natuurlijk tijd voor een goed boek aan het zwembad, een verfrissende wandeling of het ontdekken van een plaatselijk restaurant.

Ook geschikt als je wilt deelnemen met je collega’s of gehele afdeling!

 

Trainingsmaterialen:

– Boek Getting Things Done van David Allen

– Getting Things Done® werkboek

– Getting Things Done® Kernkaarten

– Getting Things Done® implementatiegids

– Exclusief toegang tot de online leeromgeving van Meereffect met druppelmails en tweewekelijkse artikelen

Wil je meer weten? Ik maak graag een afspraak!