Inspiring GTD® Break

Door uit je werkomgeving te zijn geef je jezelf de mogelijkheid optimaal te focussen op de coaching. Je creëert tijd om je plannen voor de toekomst helder te maken. Eerdere deelnemers ervaren dat een externe plek een enorme concentratieboost geeft; juist door de bijzondere omgeving en accommodatie wordt de coaching een beleving.

Kies voor GTD® VIP of GTD® powerduo Een tweedaagse met een overnachting in Nederland of een driedaagse in een mediterraan land!

Buiten de coachingsuren kun je iets van de omgeving zien, een sportieve activiteit plannen of relaxed doorbrengen in de sfeervolle accommodatie. Kies voor een stijlvolle B&B of hip boetiekhotel.

Na afloop van de training beschik je over een complete projectenlijst, een overzicht van je rollen en verantwoordelijkheidsgebieden en heb je kennis van het Natuurlijk Planningsmodel. Door echt tijd vrij te maken voor de coaching krijg je volledige grip op je werkleven. En je bent geïnspireerd en helemaal opgeladen door je verblijf op een relaxte plek!

Locaties Nederland: Aan zee in Noordwijk (met lunch in een van de leukste beachclubs van Nederland), in het groen op de Utrechtse Heuvelrug (een statig jachthuis) of in een origineel vakwerkhuis in de heuvels van Zuid-Limburg. Alle locaties zijn eerder door deelnemers getest. Waar word jij optimaal geïnspireerd?

Locaties buitenland: Puglia (Italië) of Algarve (Portugal). Er helemaal even uit, een echte break waarbij je verblijft in een fantastische omgeving.

Trainingsmaterialen:

– Boek Getting Things Done van David Allen

– Getting Things Done® werkboek

– Getting Things Done® Kernkaarten

– Getting Things Done® implementatiegids

– Een jaar lang exclusief toegang tot de online leeromgeving van Meereffect met druppelmails en tweewekelijkse artikelen

– Toegang tot de app ‘Mindmarker’: om je na de coaching te helpen de GTD gewoontes eigen te maken

Wil je meer weten? Ik maak graag een afspraak!