Inspiring Work Break

Wil jij dit jaar extra lang van de zomer genieten?

Wij hebben weer een Inspiring Work Break gepland voor 2024 en wel in een prachtige luxe B&B, vlakbij de stranden en mooie gekleurde kliffen van de Algarve.

Ga je mee van 2 t/m 6 oktober? Vijf dagen waarin je met andere vrouwelijke ondernemers los komt van je dagelijkse werkzaamheden.

Ga je voor inspiratie, activiteiten rond een thema en tijd voor jezelf?

We gaan energie opdoen op een comfortabele en inspirerende plek tussen de sinaasappelbomen. Inspireren en geïnspireerd worden. Niet alleen door de omgeving maar ook door elkaar. Als deelnemer verzorg je zelf een van de workshops rond een thema op een door jou gekozen plek in de Quinta. De rode draad van deze After Summer Break is The power of ….. Denk aan The power of life, nature, simplicity, work, people, family,  ….. Tijdens de workshops en activiteiten onderzoek je wat voor jou dit thema inhoudt.

 

Wat ga je doen?

Dagelijks plan je een dagdeel voor je eigen dingen; bijvoorbeeld dat plan uitwerken waar je maar niet aan toekwam, eindelijk rust om een boek lezen of wandelen in de prachtige natuur. Daarnaast staat elke dag een ondernemers-gerelateerd item op het programma waarbij je getriggerd wordt over je eigen ondernemerschap na te denken en eventueel te delen.

Ook gaan we eropuit, bijvoorbeeld een tripje naar een van de historische stadjes, een wandeling, naar het strand, of iets anders wat de groep leuk lijkt om te doen.

 

Waar verblijf je?

Alsof je zo een woonmagazine instapt… Rufino Quinta is een oase van rust op een kwartiertje rijden van de kliffen en stranden van de Algarve. Je verblijft in je eigen uniek ingerichte ruime appartement met eigen badkamer en een goed bed (met linnen beddengoed). Voor je huisje ligt een heus terras met zitje. Ontdek ook de prachtige tuin en het design zwembad met ligbedden.

 

Wie zijn de overige deelnemers?

In totaal zijn we met 8 vrouwelijke ondernemers. Vrouwen met stijl en ervaring, die iets te vertellen hebben en beschikken over een flinke dosis positieve energie! Vragen die herkenbaar zijn liggen op het gebied van innovatie, persoonlijke en zakelijke groei.

 

Wat is de planning?

We vertrekken op woensdagochtend en we sluiten de trip af met een actief bezoek aan de prachtige oude binnenstad van Faro op zondagmiddag! Je kunt zelf eventueel nog een aantal dagen aan je reis vastplakken, mocht je dat willen.

 

Ben jij enthousiast en ga je mee met deze inspirerende break? Geef je dan vóór 1 februari 2024 op.

We hopen dat je net zo enthousiast bent als onze eerdere deelnemers!

Kijk voor reviews op Bureau de baas of Els4Organising

Wil jij als vrouwelijke ondernemer ook een keer mee met onze Els & Els Inspiring Work Breaks? Bel 06 – 38719873

 

Voor wie: vrouwelijke ondernemers/ondernemende vrouwen

Vorm: een vijfdaagse reis met 8 vrouwelijke en veelzijdige ondernemers

Reviews

Dit zeiden de deelnemers over de ondernemersreis

Ik voelde mij tijdens de reis totaal mezelf en heb in tijden niet zo voluit gelachen.

Deelnemer Inspiring Spring Break 2019

Wat hebben we genoten van onze @Els&Els Inspiring Spring Break. Een onbeschrijfelijke ervaring op een prachtige locatie Refugio Marnes. Wat zijn we verwend door de heren met lekkere ontbijtje, lunches, diners en gastvrijheid. Het programma was top en door een ieders eigen bijdrage extra bijzonder en inspirerend.

Deelnemer Inspiring Spring Break 2018

Dat je de inhoud van de workshops niet vooraf weet, maakt het extra leuk en spannend.

Deelnemer Inspiring Spring Break 2019

Ik lees in mijn boekje terug dat ik me wel iets meer mag laten horen en natuurlijk denk ik daar dan over na en vooral HOE ik dat ga doen, want dat blijft vooralsnog een "onnatuurlijk" gevoel. Daarom nogmaals bedankt voor deze tip en alle inspirerende en motiverende momenten.

Deelnemer Inspiring Spring Break 2018

Topvrouwen, wat was het ontzettend leuk om jullie te leren kennen en om jullie kwaliteiten te ervaren! Dank je wel hiervoor.

Deelnemer Inspiring Spring Break 2018

Wat gebeurt er als je met een groep vrouwelijke ondernemers een paar dagen naar Refugio Marnes gaat voor een “Inspiring Spring Break”? Dan overwin je angsten, ontdek je welke godin er in je zit, dat paradijsbloemen meer dan drie kleuren hebben, eet je de lekkerste paella, geef je ’s ochtends een pitch met een glas rode wijn en fiets je door het geweldige Valencia waar je alleen maar de geur van sinaasappelbloesem ruikt. Els & Els, wat een bijzondere eerste trip hebben jullie georganiseerd!

Deelnemer Inspiring Spring Break 2018

Ik voelde vrijheid, ruimte en verbondenheid. Alles liep op rolletjes op deze TOPlocatie.

Deelnemer Inspiring Spring Break 2019

Het was erg fijn om even terug te blikken op onze inspiring spring break die ik samen met 6 andere vrouwen volgde in Refugio Marnes. Het is een half jaar geleden en we hebben allemaal weer stappen gezet in onze business maar ook in ons eigen welbevinden. We hebben elkaar geholpen om keuzes te maken!

Deelnemer Inspiring Spring Break 2018

Veel oprechte aandacht van alle kanten, we voelden totale gelijkwaardigheid.

Deelnemer Inspiring Spring Break 2019

Amazing, dat jullie 8 vrouwen hebben gevonden die goed kunnen mergen.

Deelnemer Inspiring Spring Break 2019

Geweldig dat we allemaal een eigen kamer & badkamer hadden, dat is ook wel een must met zo'n intensief programma.

Deelnemer Inspiring Spring Break 2019

Het was een wervelstorm en zo van jullie genoten en alles wat we met elkaar gedaan en gedeeld hebben.

Deelnemer Inspiring Spring Break 2018

Lieve vrouwen.. ik lig nu (met klein glaasje wijn ) in bed.. en proost op jullie en onze fantastische heerlijke eerlijke dagen met elkaar. Wat een mooie nieuwe herinnering er weer bij.

Deelnemer Inspiring Spring Break 2018

Wil je meer weten? Ik maak graag een afspraak!