Inspiring Spring Break

Een cadeautje aan jezelf!

Voor acht vrouwelijke ondernemers organiseer ik elk voorjaar een Inspiring Spring Break op een fantastische plek in een van de landen aan de Middellandse zee. Als deelnemer kom je even los van je werkleven. Doe je energie op op een comfortabele en inspirerende plek en kies je voor een trip met motiverende workshops, een prachtige wandeling en een bezoek aan een fantastisch restaurantje bijvoorbeeld. De laatste dag van deze break sluiten we af met een bezoek aan een hippe stad. In 2018 was dat Valencia.

De organisatie van de Spring Break doe ik samen met collega-ondernemer Els Molengraaf van Els4Organising.

Voor wie: op uitnodiging

Vorm: een vijfdaagse reis met 8 vrouwelijke en veelzijdige ondernemers

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Ik bel je graag terug!

Reviews 2018

Dit zeiden de deelnemers over de ondernemersreis

Het was een wervelstorm en zo van jullie genoten en alles wat we met elkaar gedaan en gedeeld hebben.

Topvrouwen, wat was het ontzettend leuk om jullie te leren kennen en om jullie kwaliteiten te ervaren! Dank je wel hiervoor.

Lieve vrouwen.. ik lig nu (met klein glaasje wijn 😊) in bed.. en proost op jullie en onze fantastische heerlijke eerlijke dagen met elkaar. Wat een mooie nieuwe herinnering er weer bij.

Ik lees in mijn boekje terug dat ik me wel iets meer mag laten horen en natuurlijk denk ik daar dan over na en vooral HOE ga dat ga doen, want dat blijft vooralsnog een “ onnatuurlijk” gevoel. Daarom nogmaals bedankt voor deze Tip en alle inspirerende en motiverende momenten.

Wat gebeurt er als je met een groep vrouwelijke ondernemers een paar dagen naar Refugio Marnes gaat voor een “Inspiring Spring Break”? Dan overwin je angsten, ontdek je welke godin er in je zit, dat paradijsbloemen meer dan drie kleuren hebben, eet je de lekkerste paella, geef je ’s ochtends een pitch met een glas rode wijn en fiets je door het geweldige Valencia waar je alleen maar de geur van sinaasappelbloesem ruikt. Els Slob, Els Molengraaf-Blokzijl, wat een bijzondere eerste trip hebben jullie georganiseerd!

Het was erg fijn om even terug te blikken op onze inspiring spring break die ik samen met 6 andere vrouwen volgde in Refugio Marnes. Het is een half jaar geleden en we hebben allemaal weer stappen gezet in onze business maar ook in ons eigen welbevinden. We hebben elkaar geholpen om keuzes te maken!

Wat hebben we genoten van onze @Els&Els Inspiring Spring Break. Een onbeschrijfelijke ervaring op een prachtige locatie Refugio Marnes. Wat zijn we verwend door de heren met lekkere ontbijtje, lunches, diners en gastvrijheid. Het programma was top en door een ieders eigen bijdrage extra bijzonder en inspirerend.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Ik bel je graag terug!